Mudah-mudahan, dengan adanya blog2 nie, sedara² dan kawan² yang jauh di mata, sentiasa dekat di hati...

Sabtu, Januari 20, 2007

"Pasar" Kapit

Selamat menikmati keindahan "Pasar" Kapit...

welcome to kapit

pemandangan dari rumah sewa



sedikit wajah pasar kapit


satu-satunya stesen minyak di kapit.
tapi ada satu lagi dalam pembinaan (sebelah kirinya)



stesen minyak "express"



pemandangan dermaga kapit



pasar teresang, pasar basah kapit



kapit town square

4 ulasan:

Pak Ngah berkata...

:: Pasar Kapit tu adalah Pekan Kapit. Pasar di sini bermaksud pekan. Di tempat kita...pasar tu adalah "market" yang jual ikan dan sayur. Ye le...lain padang...lain belalang.

:: Pak Ngah dah kata sebelum ni..silap2 Pantai pun kalah dengan Kapit..tengok le paparan gambo2 tu. Siapa sangka dalam hutan banat tu boleh ada kereta dll kemudahan serta prasarananya.

:: Terlupa kut nak ambik gambo jeti tinggi menyayup...yang boleh diambik dari bawahnya...baru nampak real dia punya tinggi tu..terutama jika air betul2 surut. Namun, setinggi2 jeti tu pun, pernah jeti dan Pasar Kapit tu pun dilanda banjir. Cuba semua bayangkan..hehehe...gerun pun ada gak rasanya.

KakDah berkata...

Mak Lang teringin nak pergi sana.
Nak rasa naik bot panjang tu.

Bandar kapit nampak bersih dan tersusun.

Cikgu Hakim berkata...

Insya, ada kelapangan nanti, akan dimuatkan lagi wajah2 kosmopolitan kapit..

semua sedara2 dijemput datang ke kapit untuk menikmati suasana bandar di tengah rimba :)

lin berkata...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室